De huiskamer van Amsterdam | NOXU RECORDINGS
Record Label, Recordings, Submit you'r demo, EDM, House, music Label, Demo, NOXU, mixing mastering,
15389
post-template-default,single,single-post,postid-15389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

De huiskamer van Amsterdam

Café Americain is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Amsterdam. Gebouwd in 1902, als onderdeel van Hotel American, vormde ze het decor van de stad die zich in de twintigste eeuw ontwikkelde tot een metropool.

Geheel ontworpen en ingericht in art deco stijl, bracht G.J. Rutgers de sfeer van Brussel en Parijs naar de stad aan de Amstel. Het werkte als een magneet op schrijvers, artiesten en kunstenaars: in Café Americain ontmoetten ze elkaar en kwamen ze tot nieuwe inzichten.

Ontmoetingsplek

Café Americain is dé ideale ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Gelegen aan het Leidseplein, vind je hier alles wat Amsterdam aantrekkelijk maakt binnen handbereik: het bruisende uitgaansleven op en rond het Leidseplein, poptempel Paradiso, het beroemde Vondelpark en het werelderfgoed van de grachtengordel. Met een knooppunt van openbaar vervoerverbindingen voor de deur is Café Americain uitermate geschikt als uitvalsbasis.

Tijdens ADE

Het jaarlijkse evenement ‘The Warming Up’ in Bar Americain op zaterdag 22 oktober doet oude tijden herleven. Ontmoet, deel en creëer tussen 20.00 uur en 23.00 ben je van harte welkom! Een diverse line-up neemt je mee in de sfeer van het Amsterdam Dance Event. Kom in contact met: platenmaatschappijen, agencies en industry professionals.

See you in Amsterdam!

Voor het facebook event klik hier.