Samenwerking Retail Entertainment | NOXU Recordings
Record Label, Recordings, Submit you'r demo, EDM, House, music Label, Demo, NOXU, mixing mastering,
15238
post-template-default,single,single-post,postid-15238,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
RET

Nieuwe partner Retail Entertainment

Retail Entertainment is vanaf dinsdag 20 september samenwerkingspartner van NOXU Recordings. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt voor een samenwerking van tenminste één jaarLees nu alles over de samenwerking

Retail Entertainment, maakt het NOXU Recordings mogelijk de afzet van muziekstukken en artiesten te vergroten. Zij zijn gespecialiseerd in winkelmuziek en narrowcasting. klik hier voor meer informatie over de dienstverlening.

Daarnaast biedt Retail Entertainment, via handelsmerk Get Airplay, muzikanten de kans om afgespeeld te worden in zowel publieke als commerciële ruimtes. voor meer informatie ga je naar Getairplay.nl.

Jan-Willem Rutgers, Label manager van NOXU Recordings: “We zijn enorm trots dat we gaan samenwerken met Retail Entertainment. We zochten al langere tijd een partner die ons op zowel muzikaal als commercieel vlak kan versterken. Dat is gelukt en daarom zijn we ook erg blij dat we onze doelgroep en artiesten iets extra’s kunnen gaan aanbieden.”

De eerste zichtbaarheid van de samenwerking zal tijdens het Amsterdam Dance Event zijn. De voorbereidingen voor het ADE event ‘The Warming Up’ zijn in volle gang. Meer informatie en aanmelden kan hier.