ADE 2016 - The Warming Up | NOXU RECORDINGS
Record Label, Recordings, Submit you'r demo, EDM, House, music Label, Demo, NOXU, mixing mastering,
15183
post-template-default,single,single-post,postid-15183,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ADE 2016 – The Warming Up

Vorig jaar maakte NOXU Recordings Amsterdam Dance Event al onveilig met een eigen event. Dit jaar mogen talenten weer van zich laten horen. NOXU Recordings host namelijk ook dit jaar weer een event tijdens ADE, en dat nergens minder dan in de bar van het American Hotel! gelegen aan het Leidseplein.

Het event ‘The Warming Up’ is opgezet om aanstormend talent een podium te bieden. In samenwerking met verschillende partners kan NOXU Recordings, hierdoor bijdragen aan talentontwikkeling. Het label, dat zich voornamelijk richt op EDM, heeft nu al meer dan 700 duizend streams over de hele wereld over verschillende kanalen.

22 oktober zal het event plaats vinden in hartje Amsterdam. Zeker tijdens het Amsterdam Dance Event is het Leidseplein “the place to be”. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de line-up en aanvangstijden? Meld je dan nu aan via http://www.noxu-recordings.com/ade/.

Nu zal ik mijzelf ook nog even voorstellen. Mijn naam is Jamely en vanaf nu ga ik regelmatig schrijven voor NOXU Recordings. Ik zal op 22 oktober ook aanwezig zijn om NOXU te vertegenwoordigen en om de avond te vloggen! Ik schrijf nu bijna een jaar voor mijn eigen blog www.allthingsrebel.nl. Waar ik voornamelijk schrijf over fashion, beauty en lifestyle. Muziek ligt al langere tijd binnen mijn interessegebied en om die reden vind ik het een super ervaring om nu voor NOXU Recordings te mogen schrijven!

De komende weken, in aanloop naar het event, zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Wij, van NOXU Recordings, zien jullie graag allemaal op 22 oktober in Bar American. See you in Amsterdam!